Thuis leren tijdens de Corona-tijd

Vaders en moeders worden even juf en meester  

De educatieve posters van Lesmaatje.nl bieden de helpende hand bij het geven van thuisonderwijs. Om jullie als kersverse onderwijzers tegemoet te komen geven wij 30% korting op een groot deel van ons assortiment. Posters voor het leren van taal, het leren van rekenen en op het gebied van orientatie op jezelf en de wereld hebben wij aan deze selectie toegevoegd. Samen breuken oefenen gaat veel makkelijker met een poster bij de hand! De posters met 30% korting vind je onderaan deze pagina. 

Het beste voor je kind

Als ouder wil je het beste voor je kind. Daarvoor doe je elke dag je uiterste best. Je let op een gezonde voeding, voldoende beweging en houdt ongezonde gewoontes buiten de deur. Maar hoe maak je ze enthousiast voor hun schoolwerk? Hoe zorg je ervoor dat ze met plezier aan hun huiswerk beginnen?  Op het gebied van onderwijs kan lesmaatje jou een handje helpen!  

Met de aantrekkelijke en helder vormgegeven lesmaterialen van Lesmaatje, leren je kinderen op een leuke manier klokkijken, de tafels of het metriek stelsel in hun vertrouwde huiselijke omgeving. Heeft je kind moeite met breuken? Hang dan een breuken poster op het toilet of op hun kamer en je zult snel merken dat schoolresultaten verbeteren. Je kinderen ontwikkelen meer zelfvertrouwen en steken op school sneller hun vinger op om het antwoord te geven! 

Bespaar op bijles

De leerstof op de basisschool wordt aangeboden in een hoog tempo. Daarom is het helemaal niet raar als je kind hier moeite mee heeft. Je kunt ervoor kiezen om bijlessen te nemen, maar het is een stuk goedkoper en leuker om zelf in de rol van leraar te stappen. Je kind voelt zich vertrouwd bij jou en met de educatieve materialen van Lesmaatje.nl kun je ervoor zorgen dat schoolprestaties op het gewenste niveau komen zonder hoge kosten.

De kracht van herhaling

Een educatieve poster is nog steeds het beste middel om lesstof aan te bieden aan je kind. De aantrekkelijk ontworpen posters van Lesmaatje maken het makkelijk om kinderen leerstof helder uit te leggen zoals dat op de basisschool gebeurt. Eenmaal per week samen met je kind de posters bestuderen geeft al enorme resultaten! Je zult versteld staan van de kracht van herhaling.

Investeer in de toekomst van je kind

Kleding, sport, muziekles en verjaardagsfeestjes. Kinderen opvoeden kost veel geld. Daarom heeft Lesmaatje een aantal scherp geprijsde aanbiedingen waarmee je thuis goedkoop in alle rust kunt bouwen aan hun toekomst. We hebben pakketten samengesteld voor de onder-, midden- en bovenbouw, met educatief materiaal dat perfect aansluit op de basisschool. Mocht je speciale wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om leren leuker te maken. 

Klaar om thuis aan de slag te gaan? Bekijk onze educatieve posters en kies de poster die bij de huidige ontwikkeling van jouw kind past.

per pagina
 • THUIS LEREN

  Educatieve poster, tellen
  Educatieve poster, tellen
  € 7,99 € 5,50
 • THUIS LEREN

  Educatieve poster, alfabet
  Educatieve poster, alfabet
  € 7,99 € 5,50
 • THUIS LEREN

  Educatieve poster, ziek zijn
  Educatieve poster, ziek zijn
  € 7,99 € 5,50
 • THUIS LEREN

  Educatieve poster, tijden
  Educatieve poster, tijden
  € 7,99 € 5,50
 • THUIS LEREN

  Educatieve poster, tafels (uiltjes)
  Educatieve poster, tafels (uiltjes)
  € 7,99 € 5,50
per pagina

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de GRATIS educatieve poster HANDEN WASSEN voor thuis! Informatief voor alle kinderen.
Aanmelden
© 2015 - 2021 lesmaatje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel