De basis is kwaliteit

"Lesmaatje komt voort uit mijn grote liefde voor grafische vormgeving en onderwijs. Door mijn ervaring op verschillende basisscholen onstond de gedachte dat het lesmateriaal verbeterd of met nieuwe ontwerpen aangevuld kan worden. De ontwerpen van lesmateriaal kunnen moderner, kleurrijker, aantrekkelijker. Lesbrieven en methoden helderder en voor elke leraar duidelijk te begrijpen. Ik wil lesmateriaal maken dat kinderen nieuwsgierig maakt. Het moet ze boeien en uitdagen. Met Lesmaatje bieden we die kwaliteit."

                              Fennechien Punter

Getest in de praktijk

Lesmaatje.nl heeft een sterke band met het basisonderwijs. We testen onze educatieve materialen uitvoerig op verschillende scholen in Nederland. Samen met leerkrachten en leerlingen werken we continu aan verbetering van het lesmateriaal. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs en ontwikkelen in samenwerking met basisscholen nieuwe lesmethodes zoals de woordcluster posters en de belonings coupons. Door onze producten te ontwikkelen in de praktijk sluiten onze producten aan bij de belevingswereld van het kind.

Lesmaatje maakt leren leuker

We maken educatief materiaal dat leerlingen betrekt en uitdaagt om hun eigen leervragen te beantwoorden. We bieden rijke materialen met een aantrekkelijke vormgeving, heldere uitleg en verduidelijkende illustraties voor het beste leerresultaat. De materialen zijn een aanvulling in de klas en makkelijk toe te passen in de praktijk. Dit betekent dat ouders ze ook thuis kunnen gebruiken als hun kinderen behoefte hebben aan extra scholing.  Met lesmateriaal van Lesmaatje.nl krijgen kinderen plezier in leren en ontwikkelen ze zich voor het leven. 

 

© 2015 - 2024 lesmaatje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel