Ruilen / Retourneren

Op deze pagina vindt informatie over hoe uw bestelling wordt verwerkt en hoe u een retour bij ons kunt aangeven. Nadat u een product toevoegt wordt deze automatisch in de 'winkelwagen' geplaatst. Klik hierop om u gekozen producten te zien, aan te passen en/of om te bestellen.

Terugsturen product

Zijn de producten niet naar wens? Laat dit dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na levering, per mail aan ons weten. Wij leveren u een nieuw product of geven uw geld terug. De extra verzendkosten voor het retoursturen en/of het toezenden van het nieuwe product zijn voor eigen rekening. Indien het door toedoen van Lesmaatje.nl is dat u een verkeerd product hebt ontvangen, dan zijn deze extra kosten uiteraard voor onze rekening.

Verpak het product netjes en veilig, in de verpakking zoals u deze van ons hebt gekregen. Bind of plak de verpakking goed dicht, zodat het product onbeschadigd bij ons retour komt. Indien er beschadigingen tijdens het retour vervoer ontstaan, zal dit verrekend worden met het te ontvangen bedrag/ de kosten voor het nieuw te ontvangen product.

Het retour adres is:

Lesmaatje afdeling retouren
Meerweg 64
9606 PP
Kropswolde

Aanmelden retour via mail: Meld uw retour altijd even voorafgaand aan het retourzenden, via email (info@lesmaatje.nl). Geef de reden van retour op en uw rekeningnummer.

Hebben we geen aanmelding via de mail of telefoon ontvangen? Dan nemen we uw retour niet in behandeling, of is de verwerking ervan mogelijk vertraagd.

Is het product beschadigd aangekomen? Dit horen wij graag. We sturen u in dit geval een nieuw exemplaar toe en het beschadigde product kan, na overleg, geretourneerd worden. Mocht het product niet meer voorradig zijn, dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing en ontvangt u een alternatief product of het aankoopbedrag retour. Wij informeren u altijd over de nieuwe levering. 

Let op! Wanneer u uw bestelling niet komt ophalen bij een PostNL locatie en uw pakket zonder vooraanmelding bij ons retour komt, zijn de verzend- en retourneringskosten voor uw rekening. 

© 2015 - 2024 lesmaatje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel